“СТРЕС, ТРАВМИ, ТРЕВОЖНОСТ” – техники за справяне

Дата

събота, 22 октомври , 2022

Час

22:00

Място

Предизвикателствата към устойчивостта на човешката психика в глобален план стават все повече. Времето за адаптация към новата реалност е много кратко, а динамиката на събитията и промяната много голяма. Специалистите от помощните професии несъмнено изпитват нужда от подкрепа в своята работа – както в човешки план, така и в обогатяване на техния арсенал от техники за работа и механизми за справяне.
В предстоящия двудневен семинар, “стъпвайки върху раменете на гигантите” д-р Офра Аялон и д-р Ести Авнон, ще ви предложим авторски подход за работа със стрес, травми и тревожност. Той включва преди всичко работа с проективните карти от семейството на OH Cards в съчетание с техники от психодрамата, библиотерапията и др.
Всички терапии за работа с травма се стремят към това да освободят хората от потискащото влияние на дадено събитие. Именно затова и в нашия семинар ще отделим специално място на картите COPE, създадени от срещата на руска художничка, израелска психоложка и немски издател – представители на три нации, които споделят фактите от близката история, изпълнена с травматични събития. Картите COPE имат за цел да защитават, свързват и потвърждават, независимо как се използват – самостоятелно или наред с други методи или карти от същата серия. Защото травматичните събития често са извън нашия контрол, но как ще се справим с последствията от тях, е в наши ръце.

Участниците в тренинга ще получат сертификат.
Времевата рамка на събитието и през двата дни е 10.00 – 18.00 ч. с час обедна почивка и по две кафе паузи – преди- и следобед.
Водещият си запазва правото да променя времевата рамка и програмата на събитието според нуждите на групата.
водещи: екип от сертифицирани обучители на Институт OH Cards – България
____
Условия за записване:
* Такса за участие – 220 лв
* моля попълнете формата за участие: https://forms.gle/s3Psxm7iT1vXJ5Jx5
* Участниците в семинара ще могат да закупят карти на преференциални цени!
* за допълнителни въпроси:
Институт ОХ карти:
e-mail: info@oh-cardsbg.com
телефон: 0878468181 – Красимира Бонева
* Номер на сметка:
Банка: Първа Инвестиционна Банка
Титуляр: Институт ОХ КАРТИ – България
IBAN: BG51FINV91501017125979
SWIFT: FINVBGSF

Sorry, this event is expired and no longer available.

Място